Kijk binnen

Kijk binnen in Buitengewoon Wellness

Privésauna Buitengewoon Wellness in Erpe-Mere ligt in een prachtige tuin. Bekijk de installaties en snuif de sfeer op.

Sauna

Je huid wordt zuiver en ademt beter. Het water wordt vermengd met een extract van eucalyptus, prikkelt je huid en opent luchtwegen en longen. Kamp je met zenuwpijn, reuma en huidziekte? Of ben je een sporter die zijn lichaamsconditie wil verbeteren? Een sauna is weldadig voor jong en oud. Neem na de sauna een koud dompelbad of douche en las een rustpauze in. Handdoek verplicht.

Hamam

Stoom reinigt en zuivert je lichaam. Het opent de poriën en reinigt diep je lichaam. De waterdamp met eucalyptusgeur opent de luchtwegen. Ideaal tegen verkoudheid, hoest en heesheid. Ook je spieren worden losser. Daarna volgt een douche die alles wegspoelt. Je voelt je weer herboren.

Jacuzzi

Geniet van de ‘drie krachten’: warmte, gewichtloosheid en massage. Het warme water doet je lichaamstemperatuur stijgen en verwijdt de bloedvaten. Zo ontstaat een betere doorstroming. Door de gewichtloosheid neemt de druk op je gewrichten en spieren af. Je zweeft in het water. En door de intense jetmassage ontspannen je spieren en komen er natuurlijke pijnstillers vrij.

Infrarood

Last van spier- en gewrichtspijn, reuma of artritis? Dankzij de warmtestralen voel je je meteen beter. Je krijgt ook een verhoogde weerstand en een betere bloedcirculatie. Handdoek verplicht.

Sfeertuin

Onze naam ‘Buitengewoon Wellness’ is niet toevallig gekozen. Een aangename omgeving beïnvloedt je gedrag. Daarom is onze tuin aangelegd met grote aandacht voor de rust en het welzijn van onze bezoekers. De overdekte jacuzzi buiten bevindt zich in de tuin, maar kan helemaal privé gemaakt worden. Mooi meer? Vlei je neer in een ligzetel en geniet van het zonnetje.

Binnenzwembad

Beweeg vrij in het binnenzwembad met tegenstroom van Buitengewoon Wellness. Ook als het buiten regent of donker is, kun je binnen heerlijk vertoeven in en rond het zwembad. Je hoeft helemaal geen zwemwonder te zijn, hier ben je veilig in een knusse sfeer. (diepte 80cm- lengte 5m)